Autorijschool Dijkhuizen

Wie ben ik? Mijn naam is Jolanda dijkhuizen en ik heb een aantal jaar ervaring als instructrice. Al jaren ben ik een begrip in de gemeente Velsen. Je kunt bij mij rekenen op een persoonlijke benadering en kwalitatieve lessen.

Een van de belangrijkste redenen om voor mijzelf te beginnen, was dat ik mijn eigen tijd kan indelen. Zo zal ik zeker af en toe een pauze nemen om met leerlingen situaties rustig te kunnen doornemen wat uiteindelijk het slagingspercentage ten goede komt.

Wat vind ik belangrijk? Ik vind het belangrijk dat cursisten een goede basis krijgen, iets afleren is namelijk moeilijk. Meteen goed aanleren werkt beter. Daarin ben ik misschien wat streng, maar dat komt elke leerling uiteindelijk ten goede. Ik leg ook veel uit, zodat mensen verkeersinzicht krijgen.

Ik vind het belangrijk de lessen goed af te stemmen op de leerling. In een grote groep zie je algauw dat mensen met vragen blijven zitten. Omdat ik zowel de praktijklessen als theorie geef kan ik meteen inspringen op situaties die minder goed gaan.

Rijschool Dijkhuizen is helemaal klaar voor de toekomst van 2toDrive. Het experiment waarbij de jeugd vanaf 16,5 jaar mag leren autorijden is geslaagd. Vanaf 16 jaar mogen ze theorie examen doen en vanaf 16 jaar en 6 maanden mogen zij rijlessen volgen. Het praktijkexamen mag vanaf 17 jaar worden afgelegd. Autorijden mag dan tot de achttiende verjaardag alleen onder toezicht van een coach, waaraan wel eisen zijn verbonden.

Mooie aanbieding! Wie start met autorijlessen bij Autorijschool Dijkhuizen kan profiteren van een leuke aanbieding: 25 lessen plus het examen voor een vaste prijs van 999,- euro.

Voor alle informatie kan men bellen met Jolanda op 06-20002704 of even het contact formulier in vullen op deze site waarna ik zo spoedig mogelijk contact met u opneem.

Dat zal waarschijnlijk in de avond zijn omdat ik overdag lekker aan het werk ben.